Kedves Látogatóm!

Szívből örülök, hogy idáig eljutottál oldalam nézegetésében. Ezekben a mappákban témánkén csoportosítva bemutatom portékámat. Festmények alatt fel van tüntetve az ár, vásárlásnál ez lényeges információ. Általában képkeret nélküli ár van feltüntetve, amikor ettől eltérek, külön jelzem, hogy az "ár kerettel együtt értendő", valamint ha azt olvasod, hogy "magántulajdon" akkor valaki már megelőzött, elvitték előled. Festményt megvásárolni vagy eladni nagy öröm. Számomra az eladás azt jelenti, hogy megkapom a munkámért járó jogos járandóságom. Egész pontosan akkor kapok fizetést. Valljuk be ez egyáltalán nem kihagyható vagy elhanyagolható tényező földi életünkben. Amikor festményt vásárolsz tőlem, lehetőséget adsz a fejlődésre, kiteljesedésre. Hiszen a képért kapott pénzből tovább tudom folytatni az alkotómunkát. Ideális esetben még komoly értéknövekedést is el tud érni a megvásárolt alkotás, tehát befektetési szempontból sem rossz üzlet. Festményeim vásárlóinak el szoktam mondani, hogy azt nem tudom megígérni, hogy a birtokába jutott festményem nagy értéknövekedésen fog keresztül menni. Nem mondhatok ilyet, mivel nem vagyok szélhámos. Viszont azt megígérhetem, hogy az életem hátralévő részében mindent elkövetek, hogy a megvásárolt festmény értékét megőrizze, sőt értéke növekedjen.

Olajfestmény luxuscikk, az ára is magasabb. De, akinek van anyagi lehetősége vásárolni, az otthonába, irodájába plusz értéket helyez. Képtulajdonossá válni valóságos öröm. Eredeti olajfestménnyel együtt élni, élmény. Hazaviszi az ember, kiválasztja hová függeszti a képet, melyik falra kerüljön. Elbújtatja, hogy csak igazán kevesen lássák, mondjuk a hálószobába. De, nappaliban, vendégváró helyiségben, irodában ott már többen megfordulnak. Festményed, láthatod ragyogó reggeli fényben, szürkébb, borongós, esős délutánon, illetve lámpafénynél. Mindegyik esetben másik oldalát fogja megmutatni. Mikor, melyik részletét mutatja meg jobban.  NÉZNI, MEGLÁTNI, gyönyörködni, felfedezni, időt szánni rá, és festményed feltárja titkait. Biztatnék mindenkit, hogy próbálja ki: milyen érzés egy eredeti olajfestménnyel élni.  Igen, áldozattal jár, de el lehet kezdeni piciben. Ugyanis pár tízezer forintért eredeti olajfestményt lehet kapni.

Egy szónak is száz a vége. Válogass kedvedre. Amikor valamely munkám eltalálja a szívedet, ne habozz, keress meg az elérhetőségeim valamelyikén. Az árban valószínű megegyezünk. Közös célunk, hogy mindenki mosolyogjon az üzlet végén. Természetesen, aki nem tud, vagy nem akar személyesen eljönni a kiválasztott alkotásért, postai úton (MPL szolgáltatásával), értékbiztosított, törékeny csomagban eljuttatjuk a megvásárolt alkotást.

Üdvözlettel: Kelemen Ferenc